Onze Diensten

Bij Pieter Jan Porters hebben we een diepe passie voor hout die in elk aspect van wat we doen terug te vinden is. Vanaf de vroegste stadia van een project zetten we ons in om duurzaam hout van de hoogste kwaliteit te gebruiken en we zijn er trots op prachtige, functionele structuren te maken die de natuurlijke schoonheid van dit opmerkelijke materiaal laten zien.

Bijgebouwen

Wij nemen graag de tijd om samen met u uw droom in realiteit om te zetten. In een eerste kennismakingsgesprek komen we graag te weten wat uw verwachtingen zijn, waarvoor het moet dienen en welk budget u in gedachten heeft.

Lees meer⟵

Landelijke accessoires

Bij onze projecten trachten wij ook de geschikte accessoires & bouwmaterialen aan te bieden. Zo vervaardigen wij in eigen atelier een beperkt gamma aan tijdloze houten objecten en zijn steeds op zoek naar oude bouwmaterialen.

Lees meer⟵

Toegangspoorten

In ons atelier te Bonheiden maken wij houten poorten op maat. Meestal vervaardigd uit Europese hardhouten zoals eik en tamme kastanje. Op vraag produceren wij ook poorten in tropisch hardhout.

Wij maken draaipoorten, schuifpoorten, gevelpoorten, tuinpoorten en weidepoorten. Ons team zorgt tevens voor een professionele levering en plaatsing van uw draaipoort.

Lees meer⟵

Aannemingen

Binnen onze onderneming hebben wij een gespecialiseerd team dat volledig uitgerust is met de nodige machines om afsluitingen te plaatsen. Alsook bieden wij ook diensten en producten aan voor de aanleg van speeltuinen, parken, speelplaatsen.

Lees meer⟵

Bouwwerken

Als bouwfirma is Pieter Jan Porters ook thuis in restauratiewerken. Een mix van klassieke en historische panden waar Pieter Jan Porters al realisaties heeft uitgevoerd waarin telkens de eenvoud en het authentieke met de nodige passie wordt gerespecteerd.

Lees meer⟵

Buitenschrijnwerk

Een houten gevelbekleding geeft een instant karaktervolle uitstraling aan uw woning. Of het nu gaat over een dakkapel of een volledige aanbouw, bij Pieter Jan Porters denken we altijd mee met de klant.

Lees meer⟵