Toegangspoorten

In ons atelier te Bonheiden maken wij houten poorten op maat. Meestal vervaardigd uit Europese hardhouten zoals eik en tamme kastanje. Op vraag produceren wij ook poorten in tropisch hardhout.

Wij maken draaipoorten, schuifpoorten, gevelpoorten, tuinpoorten en weidepoorten. Ons team zorgt tevens voor een professionele levering en plaatsing van uw draaipoort.

Draaipoorten

Een houten draaipoort zorgt voor een stijlvolle, natuurlijke en authentieke uitstraling. Naar binnendraaiende poortdelen nodigen uit om je eigendom te betreden. Ook wanneer er beperkte zijruimte is, is een draaipoort de meest geschikte oplossing. Doordat de poortdelen naar achteren draaien is er vrijwel geen zijruimte nodig.

Schuifpoorten

U wenst een poort aan uw oprit, maar er is niet voldoende ruimte voor een draaipoort? Dan is een schuifpoort waarschijnlijk de oplossing!

Voor de plaatsing van een schuifpoort zijn speciale voorbereidingen noodzakelijk. De nodige funderingswerken, een aangepaste motor en een goede verankering zijn hiervoor nodig. Wij zorgen ervoor dat jouw schuifpoort op een degelijke en professionele manier geplaatst wordt.

Tuinpoorten

Een tuinpoort is één van de meest gebruikte poorten van uw domein. Deze bevindt zich meestal naast de woning of aan de oprit.

Een goede tuinpoort houdt uw kinderen of huisdieren binnen en ongewenst bezoek zoveel mogelijk buiten. Een tuinpoort moet mooi aansluiten bij uw woning. Het moet een geheel vormen met de omgeving.

Wij ontwerpen op maat en naar uw wensen!