Bekijk onze recente
Projecten

Bij Pieter Jan Porters delen we trots onze recente projecten met u. Ontdek hier onze unieke en tijdloze bijgebouwen, met passie ontworpen en vervaardigd door ons vakbekwame team. Elk project heeft een eigen verhaal en we hopen dat u geïnspireerd raakt door de schoonheid en functionaliteit van onze creaties.

Van charmante poolhouses om te ontspannen bij het zwembad tot praktijkruimtes die sereniteit en professionaliteit uitstralen. Voor gastvrijheid en comfort hebben we elegante gastenverblijven ontworpen. En als u uw leefruimte wilt uitbreiden, bieden onze houten aanbouwprojecten een harmonieuze overgang tussen binnen en buiten.

Onze projecten zijn maatwerk en ontworpen in samenwerking met onze klanten. We luisteren naar uw wensen en behoeften en vertalen deze naar een uniek ontwerp dat aan al uw verwachtingen voldoet. Met hoogwaardig hout en toewijding aan vakmanschap garanderen we tijdloze schoonheid die decennia lang meegaat.

Bekijk hieronder een glimp van onze recente realisaties. Laat u inspireren en ontdek hoe wij uw droom bijgebouw werkelijkheid kunnen maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over een specifiek project of om uw eigen unieke bijgebouw te ontwerpen. Bij Pieter Jan Porters streven we naar het overtreffen van uw verwachtingen en het creëren van bijgebouwen waar u decennialang van kunt genieten.